Author Topic: Profile Pic Problem  (Read 1723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pattycakes

  • R/F.com Member
  • Posts: 14
  • The red-headed wench of South Texas
Profile Pic Problem
« on: May 04, 2010, 04:29:30 PM »
I just uploaded a pic from photobucket and the pic is not showing up on the screen. Do I have to wait a while before I can see it? Or possibly I did something wrong? I would like some feed back if possible....Thanks!!! kisses
Patty
IWG #3749
Member of Local 13
"Not all who wander are lost"

Offline angusmacinnes

  • R/F.com Member
  • Posts: 653
    • Angus Macinnes
Re: Profile Pic Problem
« Reply #1 on: May 04, 2010, 04:32:48 PM »
I would say something is wrong.  I dont recall ever having to wait for the pics to show up.  Check the link coding.
There are many places where compromise is expected;
LOYALTY is not amongst them.

Offline DonaCatalina

  • True R/F.com Member
  • ***
  • Posts: 4567
  • Catalina Lopez de Xerez y Osorio de Moscoso
Re: Profile Pic Problem
« Reply #2 on: May 04, 2010, 04:35:16 PM »
should be a direct link like http://photobucketyadayadayada.jpg
Aurum peccamenes multifariam texit
Marquesa de Trives
Portrait Goddess

Offline DeadBishop

  • Administrator
  • True R/F.com Member
  • *****
  • Posts: 4767
  • *~*Forum Admin*~*
    • Deadbishop.org....my view of faire!
Re: Profile Pic Problem
« Reply #3 on: May 04, 2010, 06:54:10 PM »
I see the problem.  You put an image like with full HTML tags.  I tried to remove the tags but it says the image has been moved or deleted.


R/F.com member since 2003

Offline Pattycakes

  • R/F.com Member
  • Posts: 14
  • The red-headed wench of South Texas
Re: Profile Pic Problem
« Reply #4 on: May 05, 2010, 11:00:26 AM »
Thank you so much. Once I got to looking for the correct link, I got it!!! It's taken me waayy to long to figure that out. HaHaHa! Thanks again! :-*
Patty
IWG #3749
Member of Local 13
"Not all who wander are lost"

 

Web hosting provided by www.RangeHosting.us